Praca w Siedlcach montażysta/stka wideo

ArcheTV to kanał telewizji hotelowej oraz internetowej, współtworzony przez pracowników z niepełnosprawnościami Fundacji Leny Grochowskiej.

Telewizja wyświetlana jest we wszystkich pokojach hotelowych Arche Hotele – na ponad 2000 odbiornikach stałych oraz na platformie YouTube na kanale ArcheTV.

Misją telewizji hotelowej Arche TV jest wspomaganie osób z niepełnosprawnościami w branży audiowizualnej, promocja działalności Fundacji Leny Grochowskiej, Grupy Arche oraz Arche Hoteli.

W związku z rozszerzeniem działalności zatrudni osobę na stanowisko:

Montażysty/Montażystki wideo.

Miejsce pracy: Siedlce, ul. Brzeska 134

Zakres obowiązków:

• Montaż materiałów wideo (reportaże, wywiady, filmy promocyjne, rolki) przy użyciu oprogramowania Davinci Resolve/Adobe Premiere Pro i After Effects.
  • Selekcja najlepszych ujęć, synchronizacja dźwięku z obrazem, dodawanie muzyki tła, napisów, efektów dźwiękowych i graficznych.
  • Współpraca z zespołem produkcyjnym oraz innymi oddziałami Fundacji Leny Grochowskiej, Arche Hoteli i Grupy Arche.
  • Dbałość o najwyższą jakość montowanych materiałów.
  • Optymalizacja i eksport do różnych formatów i platform.
  • Zarządzanie archiwum wideo.

Wymagania:

• Gotowość do pracy stacjonarnej w Siedlcach.
  • Biegła znajomość programów do montażu (Davinci Resolve/Adobe Premiere, After Effects).
  • Doświadczenie w montażu filmów
  • Dokładność, odpowiedzialność i dbanie o wysoką jakość realizowanych treści.
  • Kreatywność, otwartość na nowe wyzwania i umiejętność pracy w dynamicznym środowisku.
  • Znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.

Oferujemy:

• Umowę o pracę, zlecenie lub B2B – Ty wybierasz!
  • Kompletny sprzęt potrzebny do pracy, w tym komputer i oprogramowanie do montażu oraz postprodukcji.
  • Przyjazne środowisko pracy, które promuje różnorodność i aktywną integrację.
  • Elastyczne godziny pracy i atrakcyjne warunki zatrudnienia.
  • Ciekawą, pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się organizacji.
  • Pracowniczy rabat 50% do wszystkich obiektów należących do Kolekcji Hoteli Arche.
  • Możliwość tworzenia i bezpłatnego udziału w imprezach kulturalnych i sportowych organizowanych przez Fundację Leny Grochowskiej.
  • Dużą samodzielność i swobodę przy realizacji powierzanych zadań.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji wraz ze swoim portfolio na adres: ddrzewowski@arche.pl.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV z zamieszczoną zgodą na przetwarzanie danych osobowych o następującej treści: „Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji przez Fundację Leny Grochowskiej.”

praca montażysta/stka